Zeman osm let na Hradě, vypálil Ženíšek. A následovník? Žádné iluze! Podobné hovad*. Česko bez mozků, zaznělo poté

09.03.2021 22:20

Bývalý poslanec Marek Ženíšek, který je lídrem TOP 09 v Plzeňském kraji pro letošní volby do Poslanecké sněmovny, v pondělí připomněl výročí osmi let Miloše Zemana v čele českého státu. Spolu s tím vyhlíží jeho následovníka, o čemž se na jeho facebooku rozhořela zajímavá diskuse.

Zeman osm let na Hradě, vypálil Ženíšek. A následovník? Žádné iluze! Podobné hovad*. Česko bez mozků, zaznělo poté
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Ženíšek

Miloš Zeman byl v roce 2013 zvolen v historicky první přímé volbě prezidentem republiky. Úřadu se ujal 8. března 2013. Druhý mandát Zemanovi končí v roce 2023. Jeho nástupce by měl podle Ženíška být zřetelný však už dnes.

„Dnes je to osm let, co Pražský hrad obývá Miloš Zeman. Osm let lží, buranství a kolaborace s Moskvou a Pekingem a ostudy v zahraničí. Za dva roky odejde. Možná dřív. Následovník musí být vidět už dnes!“ napsal ve svém facebookovém příspěvku k výročí prezidentské inaugurace.

 

 

Někteří diskutéři však výběr jeho následovníka nevidí příliš pozitivně.

„Fajn, jenomže Ovar je úplně stejný jako minimálně 50 procent populace – buranství, závist, škodolibost, maloměšťáctví, odpor ke všemu, co není ‚z naší vesnice‘, nenávist k intelektu a invenci, takže si nedělejte iluze, díky přímé volbě bude zvoleno opět podobné hovado, bohužel,“ tlumil případné naděje Walter Sobchak.

Další se připojil s podobným názorem. „Zcela správně, soudruhu!!! Ačkoliv žiju v jiné vesnici, sousedné starosta mě neuvěřitelně sere, protože když jsem tam bydlel, byl tam starosta Venca Havlů a ten pro samou lásku vyměnil beztrestnost komunistů za převzetí moci a od té doby to tam jde od deseti k pěti...,“ dodal uživatel limlejn.

Mnohým se znelíbilo Zemanovo protlačování ruské a čínské vakcíny Sputnik.

„Viděl jsem Reportéry ČT a je mi úplně na blití z toho, jak nám sem prezident tlačí Sputnik a Sinopharm,“ napsal znechuceně Tomáš Netolický.

„Patří mu ale můj velký dík, že maximálně přispěl k probuzení velkého počtu lidí, kteří předtím (a na začátku jeho období) žili v bludu, že v Česku převažují normální mozky. Teď to tipuju na etapu pochopení, že je to ve skutečnosti jinak. Zbývá etapa nalezení, co se s tím dá dělat,“ napsal ve své reakci Alexandr Mitrofanov.

„Proč by se měla dotyčná osoba vystavovat Ovčáčkovu hnojometu a celé armádě ruských trolů už nyní...?“ tázal se lumirlunaček.

„Tohle neberu. Kandidát, který by je měl porazit, s tímhle musí počítat a nevyhne se tomu tak i tak,“ odvětil Ženíšek.

Sám se obává, aby v boji o Hrad neuspěl Andrej Babiš. „Velmi se obávám, že do druhého kola zatím postupuje jen AB, ostatní nevidím, proto to píšu,“ doplnil.

Jiní se děsili toho, abychom za dva tři čtyři roky nevzpomínali na tato dvě funkční období jako na něco „ještě dobrýho“. „Nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůře. Ve skrytu duše však doufám, že budeme mít opět prezidenta, na kterého budeme moct být hrdí,“ dodal Jakub Sochor.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…