Zpěvák Martin Maxa zazpívá pro Úsvit. A začaly se kolem toho dít velmi podivné věci

07.09.2016 20:15

Hnutí Úsvit s Blokem proti islamizaci pořádá 28. září v Ostravě velkou akci proti přijímání migrantů. Kromě proslovů celé řady hostů budou i hudební vystoupení Dominiky Myslivcové, Ortela a Martina Maxy. Jenže někteří tvrdili, že Maxa o akci vůbec neví a Úsvit si všechno vymyslel. Zpěvák nyní pro ParlamentníListy.cz potvrdil, že na akci vystoupí, i když se někteří zjevně snažili vytvořit dojem, že to není pravda.

Zpěvák Martin Maxa zazpívá pro Úsvit. A začaly se kolem toho dít velmi podivné věci
Foto: martinmaxa.cz
Popisek: Hudebník Martin Maxa

Svatováclavské demonstrace „Stop imigrantům“ se v den státního svátku 28. září uskuteční v Ostravě. Akci pořádá hnutí Úsvit – Národní koalice spolu s Blokem proti islamizaci. K účastníkům promluví třeba polský poslanec Robert Winicky, válečný veterán a šéf Úsvitu Miroslav Lidinský nebo poslankyně Olga Havlová.

Bude se ovšem i zpívat a právě na tomto bodu se někdo snažil Úsvit s Blokem proti islamizaci zdiskreditovat, protože prý avizuje vystoupení hostů, kteří o tom vůbec nevědí a účast na podobné akci odmítají.

Mezi nimi byl zmíněn známý zpěvák Martin Maxa. Bloger a aktivista Jan Cemper ve svém článku napsal, že Maxa o své účasti neví a ústy své manažerky něco podobného odmítá. Jenže to není pravda.

Martin Maxa na demonstraci proti migrantům vystoupí. Potvrdil to osobně ParlamentnímListům.cz. „Vyvracím dezinformace, které tvrdí, že na akci nevystoupím, že o tom nevím a tak dále. Účast na zmíněné demonstraci jsem přislíbil a vystoupím tam. Koneckonců předsedy Úsvitu Mirka Lidinského si velmi vážím,“ sdělil pro ParlamentníListy.cz jednoznačně Martin Maxa.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…