Oldřich Rambousek: To už není politika, ale prachsprostý hnůj

14.10.2016 10:12

Jsme bezpochyby nemocnou zemí, když stále dokola držíme hubu a ohýbáme svůj hřbet před politickými šmejdy v naší republice. Volby jsou jak vidno k ničemu, nebo jsou značně manipulované. Přijde mi totiž divné, že by občané naší země byli taková tupá hovada, že volili tak, jak vyzněly výsledky voleb. Prostě si myslím, že občané tak hloupí nejsou, ale že volby jsou koupenou záležitostí.

Oldřich Rambousek: To už není politika, ale prachsprostý hnůj
Foto: Hans Štembera
Popisek: Občané jdou k volbám do Senátu Parlamentu ČR

Samozřejmě kvituji debakl TOP a ČSSD, ale nepobírám vzestup ODS a ANO. Zlikvidování Kalouskovy lžipartaje je jistě přínosem, ale pozor-ta politická mršina se ještě hýbe. Co však předvedly politické strany při tvorbě krajských koalic je zrůdnost. Všechny se kolektivně pospojovaly za jediným cílem a to je opravdu velmi primitivní, ubohé a občany opovrhující. Všichni se sborem spojili, aby se Babišovo hnutí nedostalo do vedení krajů. Svým způsobem to chápu, ale kam zmizel občan, volič? Volby jsou přeci pro voliče a ne pro politickou válku či bojkot určitého uskupení!!! Kam zmizely volební programy a ideje politických stran? Volby nyní jasně dokázaly, že politikům nejde o voliče a republiku, dokázaly, že žádná partaj nestojí na pevné ideologické podstatě, krom vysávání peněz ze státního rozpočtu a přihrávání si kšeftů mezi spřátelenými soukmenovci. Dokázaly, že politická reprezentace naší země je složená z idiotů, žvanilů a bezpáteřníků. Vždyť vezměte-jak může jít do koalice KSČM s lidovci nebo TOP? To je přeci politický nesmysl. Na straně druhé zas koalice ANO-KSČM? To není nic jiného, než politický podvod.
 
Ač nejsem přívržencem hnutí ANO, tak oceňuji Babišova slova, když řekl:  My půjdeme klidně do opozice. Nám stačí, když uvidíme, jak to na krajích chodí!! To mluví za vše. Přesně takto se měla zachovat KSČM a nevstupovat do koalic s ČSSD. Jenže bohužel KSČM klidně plivla na svůj program i na voliče a do koalice nalezla. Dnes jde do koalice s kdekým a to je na pováženou a dokazuje to, že ani současní komunisté nemají čisté svědomí, natož ideologii, že se spojí s kde kým aby měly také svá koryta. Největší otázkou je, čeho se ty strany, které v krajích v minulosti vládly bojí? Mají strach z toho, že by se mohlo přijít na jejich zlodějny a podvody? Bojí se o svá zažitá koryta? Není totiž normální, aby se tak najednou spojovaly do koalic strany které jsou jako voda a oheň! Tady něco sakra smrdí! Pan podvodník Chovanec si dovolil dle médií úlet ve smyslu-OD BABIŠE SE OKRÁDAT NENECHÁME! No jak to ten Chovanec myslel? Že by šlo o obavu z možnosti ztráty být přisátý na krajských pěnězovodech? No nevím, ale tohoto pána, který údajně podváděl při své diplomové práci už skutečně nelze brát vážně. Avšak situace je vážná-všechny politické strany se bojí Babiše a to cosi naznačuje!!
 
Od doby nástupu Babiše do jeho funkce se podařilo rozpočet ČR stabilizovat a to i přes házení mu klacků pod nohy od Bělobrádka či Sobotky. To je prostě fakt. Značí to změnu v chování jak ministerstva financí, tak vlády. Tam má Babiš dohled. V krajích to zatím nešlo, neb ANO tam své lidi moc nemělo. Teď se situace mění a politickým stranám hoří koudel u zadku že? Z tohoto lze dovodit, že veškeré partaje od sametu lidem lhaly, podváděly je a okrádaly.
 
Nemám rád Babiše ani ANO, protože můj politický názor je jiný, ale nelíbí se mi, když někdo zcela lacině okopává kohosi, když sám je ještě horší!! Tím myslím Chovance, Bělobrádka, Sobotku, Kalouska, Fialu a mnohé další pravdomluvné politiky, kteří kopou do Babiše neustále. Jsem přesvědčen, že lidé jako Sobotka či Kalousek patří do kriminálu a na uran s nimi-škody udělali moc. To vše umožňuje zdegenerovaný parlamentaristický systém, který je přežitý a neefektivní. Za ten můžeme děkovat kolaborantovi Havlovi, Klausovi, Dybovi, Kalouskovi a dalším. Tedy-DŮLEŽITÁ JE ZMĚNA SYSTÉMU a tu musíme prosadit v parlamentních volbách nebo občanskou neposlušností v ulicích. Lepší čistá diktatura, než diktatura pod rouškou demokracie likvidující vlastní národ.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…