Senátor Valenta: Norská krádež dětí!

06.10.2015 22:29

Vyjádření senátora Iva Valenty na Facebooku:

Senátor Valenta: Norská krádež dětí!
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

Jsem naprosto šokován dnešním rozhodnutím norských úřadů v případě bratrů Michalákových. Jako táta pěti dětí to považuji  za něco absolutně nepřípustné a v dnešním civilizovaném světě za zcela nepřijatelné.

Žádný stát, žádný úředník,  žádná státní ochranářská regulace nemůže přece zajít tak daleko, že odebere biologické rodině jejich vlastní děti. Není to nic jiného než zestátnění a mezinárodní krádež dětí.

Není přece možné, aby se o českých dětech rozhodovalo v zahraničí! Proč úřady nesvěřily děti nejbližší rodině? Česká exekutiva by měla velmi razantně zasáhnout a nedovolit Norsku tento neospravedlnitelný postup. 

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …