Úvod rozhovoru se nesl ve znamení pálivého jídla a Pohlreichových preferencí. Dozvěděli jsme se, že Zdeněk Pohlreich preferuje ne příliš palčivá jídla a nenechává si jimi „ničit“ chuťové buňky.
Dále známý kuchař prozradil svůj recept na kvalitní kuchařské vyučení. Mladý kuchař by si podle něj měl najít sám působiště, kde bude vykonávat praxi a ideálně by to měl být hotel, kde se naučí všechno komplexně od snídaně přes cukrárnu, až po večeře.
Pak přišla ale řeč na politiku.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Článek obsahuje štítky
EU , Evropská komise , komunismus , piráti , Pohlreich , Timmermans , motory , Kubelík , spalovací motory , zákaz spalovacích motorů , TV VOX , Reflektor mladých
autor: MaA
Veřejná doprava
Dobrý den, když tak myslíte na ekologii, proč v Praze není hromadná doprava pro všechny zdarma?
Uživateli nejlépe hodnocený komentář
| 9 | 0
Další články z rubriky

12:45 Poučování lůzy z festivalového luxusu. Holec zdraví Vary
Ivan Trojan agituje proti lůze. „Nekousej do ruky, co tě živí,“ radí Petr Holec. Sešla se na filmové…
- 10:39 Zásadní otázka k blackoutu. Vitásková je velmi zvědava na odpověď
- 7:38 Jak to těm lidem vysvětlit? Bartoš s Hrušínským spolu u mikrofonu
- 14:09 Podporovalo Rusko Trumpa? Aféra FBI nabírá úplně jiný směr
- 22:25 „Doufám, že to budete taky sdílet.“ Otevřená rvačka o Fialu je tu
- 18:03 Zaplaťte miliony a můžete „bydlet“. Šokující vývoj v ČR